POLAR VANTAGE WORKSHOP

De Polar Vantage Serie is nu enige weken “hot-topic” en de introductie zal velen van jullie niet zijn ontgaan. Wij bieden jou de unieke mogelijkheid om alle ins en outs van dé Polar experts tot je te nemen

11 januari 2019 verzorgt Polar samen met Run2Day een workshop voor gebruikers én potentiële gebruikers van de Vantage Series. De workshop biedt jou de kans om alles te weten te komen van de nieuwste product line-up van Polar. Wat maakt deze avond voor jou nu zo interessant?

Gebruikers die het product al in bezit hebben:

–       Je leert alle tips en trics om het product optimaal te gebruiken;

–       je krijgt een inkijk in achtergronden van vele testen en fysiologische metingen;

–       Je leert veel onbekende functies kennen of optimaal te grbruiken;

–       Je krijgt antwoord op al je vragen;

–       Je deelt je ervaringen met andere gebruikers;

–       zowel experts van Polar als ook onafhankelijke experts helpen je goed geïnformeerd op weg.

 

Potentiële gebruikers krijgen alle antwoorden die zij wensen:

–       Past dit product bij mijn wensen/sportdoelstellingen?;

–       Wat biedt Polar meer dan concurrerende producten op hetzelfde prijsniveau?;

–       Hoe zet ik het product optimaal in bij mijn persoonlijke doelen?;

–       Er is ruimte om onderlinge ervaringen te delen met actieve gebruikers;

–       zowel experts van binnen Polar als ook buiten Polar helpen je goed geïnformeerd op weg.

Opzet van de workshop:

De avond wordt opgesplitst in twee groepen, één groep zijn de Vantage-gebruikers, zij starten met deel A, de andere groep zijn potentiele Vantage-gebruikers, zij starten met deel B. Halverwege de avond worden de groepen gewisseld.

Deel A:

De eerste sessie van 0:30h-0:45h staat in het teken van de onafhankelijke expert die denkt vanuit de eindgebruiker/consument. Zijn naam is Frank Thuss en test vele producten in de range van Polar, Gamin en Suunto. Waarom? Uit liefde en bovenmatige interesse voor wearables. Hij kent niet alleen de meeste ins en outs van de Vantage Serie, maar kan ook duidelijk de verschillen uitleggen tussen Polar en de andere merken.

Deel B:

De tweede sessie van 0:30h-0:45h wordt vanuit de expert van Polar verzorgt. Tegenwoordig zijn de ‘wearables’ geen horloges meer maar kleine computers met geavanceerde software en algoritmes. De Polar Vantage Serie draait dus niet alleen maar om het horloge, maar ook om alle software en platformen eromheen. Iedere sporter heeft zijn persoonlijke doel en wensen. Wat kan bijvoorbeeld het platform Polar Flow voor de gebruiker bieden? Deze informatie en nog veel meer wordt geduid door de Expert van Polar.

Ben je geïnteresseerd en wil je jezelf opgeven voor deze interessante en unieke workshop? Zoals je van Run2Day gewend bent is deze workshop uiteraard gratis. Mail naar Run2Day Nijmegen en geef je op!

Datum: 11 januari 2019
Tijd:
Inloop: 19:00 h
Start Workshop: 19:30 h
Einde Workshop: 21:00 h– 21:30 h