Trainingstraject Stevensloop 21K, 10K, Stadscross en 5K START 6 Januari

Ga met Run2day de uitdaging aan voor jouw eerste of snelste Stevensloop! Gemotiveerde Run2day coaches geven op 6 achtereenvolgende maandagavonden inspirerende hardlooptrainingen. Het trainingstraject start op maandagavond 6 januari.

Het trainingstraject laat zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar leuk, ontspannen en gezond!

Run2Day organiseert voor de 5e keer een voorbereiding op de 21K, 10K en 5K of de stadscross. Of je nu voor je eerste Stevensloop traint of je huidige persoonlijke record wilt verbeteren. Samen met jouw Run2day coach én medelopers train je voor jouw persoonlijke doel. Wat jouw doel ook is, plezier staat bij dit traject voorop!

De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Na de training staat er een verfrissend sportdrankje voor je klaar en vertelt je coach hoe je die week zelf kunt trainen. Bij trainingen raak je bekend met intervaltrainingen én het nut van langzame duurlopen. In welke tijd je de Stevensloop straks kunt lopen, maakt niet uit. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te
voelen staan voorop.

Waar en wanneer?

Op maandag 6 Januari starten de trainingen. Als je je inschrijft ontvang je van de Run2Day winkel of jouw coach een e-mail waar de training start én een uitnodiging voor de informatieavond vlak voor de start van de eerste training. Tijdens deze avond hoor je meer over de inhoud van de trainingen, ontmoet je jouw coaches en medelopers, kun je vragen stellen én met 10% shoppen in de Run2Day winkel.

Om de maandag ‘s avonds om 19:30 uur tot 20:30 in Nijmegen. Daarnaast kan je élke woensdagavond van 19:15u tot 20:15u meetrainen met de Runningcrew Nijmegen.

Programma:

6-jan Kennismaken met hardlopen / Materialen
20-jan Houding en afwikkeling
03-feb Tempogevoel / Arminzet
17-feb Pasfrequentie en paslengte
2-mrt Oog – voet coordinatie
15-mrt Parcourverkenning
21 en 22-mrt Wedstrijd

Schema,s

Uitleg beginners  deel 1 uitleg Klik hier

Schema deel 1 beginners Klik hier

Uitleg beginners  deel 2 uitleg Klik hier

Schema deel 2 beginners Klik hier

Uitleg Stadscross, 10 km, 21,1 km Klik hier

Schema Stadscross, 10 km Klik hier

Schema 21,1 km Klik hier

Kosten en inschrijven

De kosten voor 6 trainingen  + wekelijks mee trainen bij de Running Crew bedragen 49,95 euro. Naast die 6 trainingen ontvang je ook gratis loopschema’s en huiswerk. Wil je je week ook fit starten met een flinke energy boost? Dan staan de Run2day coaches voor jou klaar.

De Stevensloop en Run2day wil jouw inspirator zijn om ook ná de training lekker te blijven hardlopen! Run2day laat zien dat hardlopen pure fun is en daarom vast ook iets voor jou!

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN