Havermout koekjes!

Benodigdheden

  • 150 gram Havermout.
  • 2 Bananen.
  • Eventueel 75 gram pure chocolade (75% puur).
  • 75 gram Rozijnen.
  • 1 Theelepel kaneel.

Aan de slag

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snij de bananen in kleine stukjes en prak deze fijn.
  • Meng de banaan met 1 theelepel kaneel, de havermout en de rozijnen.
  • Maak van de havermout / banaan mix klein balletjes en druk deze een beetje plat in de vorm van platte koekjes op de bakplaat (inclusief bakpapier).
  • Bak het geheel af in de voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 15 minuten totdat de koekjes lekker knapperig zijn.

Eet smakelijk!

Tips

Voor deze week een lekker tussendoortje. Een lekker natuurlijk tussendoortje zonder allerlei toevoegingen. De havermout koekjes kan je in een afgesloten bakje in je kast bewaren en elke dag eentje van meenemen naar werk of school als tussendoortje.

Als extra toevoeging kan je gebruik maken van cranberry’s en/of  pure chocolade (minimaal 75%). Hak dan de chocolade fijn en meng dit met de banaan en havermout mix.