Visburger met spinazie salade.

Benodigdheden (2 personen).

–  2 Visburgers (kabeljauw).

–  2 Italiaanse bollen.

Spinaziesalade:

–  250 gram bladspinazie.

–  100 gram geitenkaas.

–  50 gram Zongedroogde tomaat.

–  75 gram Walnoten.

–  1 tot 2 eetlepel(s) Honing / Mosterddressing.

Aan de slag

– Bak de visburgers kort in de pan totdat ze lekker knapperig en warm zijn.

– Snijdt de geitenkaas in kleine blokjes, hak de walnoten in grovere stukken en snijdt de zongedroogde tomaat in kleine stukjes.

– Meng de geitenkaas, spinazie, stukjes zongedroogde tomaat en stukjes walnoot met een eetlepel honing mosterddressing.

– Snijdt de Italiaanse bollen open en smeer een eetlepel honing mosterddressing over beide delen van de bol. Leg de visburger erop met daarop een beetje van de salade.

– De rest van de salade kan geserveerd worden naast de burger.

                 Eet Smakelijk

Tips

Het gerecht staat in 15 minuten op tafel en is dus ideaal na een drukke en lange werkdag. Het maakt niet uit welke vis je gebruikt bij dit recept. Zolang het maar een wat stevigere vis is die mooi heel blijft op je burger. Het is goed om 2 maal per week een gerecht met vis te eten.
Voeg eventueel een beetje gekookte pasta of aardappelen toe aan de salade om er een koolhydraat rijkere maaltijd van te maken.