Wouter Dilling

Als nieuwe medewerker bij Run2Day Nijmegen wordt het tijd om mij eens voor te stellen. Mijn naam is Wouter Dilling, 24 jaar jong en ik woon en studeer momenteel in Nijmegen.171381_197260683624549_956056_o
 

Ik was al een tijdje op zoek naar een bijbaan in of rondom Nijmegen. Na lang zoeken kwam ik via Niels Aarns (college medewerker in Nijmegen) in contact met Theo van Maanen.  Zodoende ben ik uiteindelijk hier terecht gekomen en ben ik elke Zaterdag in de winkel te vinden. Eind januari 2014 ben ik begonnen bij Run2Day in Nijmegen en het bevalt me erg goed tot zover. Ik leer elke keer nog weer nieuwe dingen en kan met mijn opleiding ‘Voeding & Diëtetiek’ mensen goed advies geven op het gebied van sport en voeding.
 

Inmiddels zit ik in het 3e jaar van mijn studie Voeding & Diëtetiek die ik volg op de HAN in Nijmegen. In juli 2015 hoop ik uiteindelijk mijn diploma in ontvangst te mogen nemen.
Zelf ben ik ook een fanatiek hardloper bij Team Zevenheuvelen in Nijmegen. Vandaar ook mijn passie voor de sport. Momenteel ben ik op de weg terug van een bijna 2 jaar durende knie blessure. Ik hoop deze zomer weer een mooie sprong te kunnen maken op de 1500m en de 5000m.
 

Een andere grote hobby van mij is klimmen / alpineren in het hooggebergte van de Alpen. Elke zomer ga ik het liefst de bergen in om daar verschillende activiteiten te ondernemen maar voornamelijk om te klimmen. De afgelopen 2 jaar heb ik een aantal cursussen gevolgd om zelfstandig de bergen in te kunnen gaan. Dit jaar is het eindelijk zover en ga ik proberen om onder andere de Matterhorn te beklimmen.
 

Ik hoop mij op deze manier voldoende te hebben voorgesteld en dat jullie een duidelijk beeld van mij hebben gekregen. Ik zie een leuke toekomst tegemoet bij Run2Day en hoop nog een aantal jaar van deze mooie werkomgeving te kunnen genieten.
 

Wouter Dilling
Mei 2014