Wouter Dilling

Mijn naam is Wouter Dilling, geboren op 8 maart 1990 en woonachtig te Nijmegen.

Eind januari 2014 ben ik begonnen bij Run2Day in Nijmegen en in April 2017 overgestapt naar het collega filiaal in Arnhem.
Het werk in deze business bevalt mij erg goed tot zover. Ik leer elke keer nog weer nieuwe dingen en kan met mijn afgeronde HBO opleiding ‘Voeding & Diëtetiek’ mensen ook goed advies geven op het gebied van sport en voeding.

Zelf ben ik ook een fanatiek hardloper bij, voorheen Team Zevenheuvelen in Nijmegen en inmiddels bij het Run2day Racingteam. Vandaar ook mijn passie voor de sport. De komende jaren zal mijn focus meer liggen op de langere afstanden. Het trailrunnen begint bij mij ook steeds meer te kriebelen. Met als meest prachtige ervaring de Jungfrau marathon in Zwitserland in 2021.

Een andere grote hobby van mij is klimmen / alpineren in het hooggebergte van de Alpen. Elke zomer ga ik het liefst de bergen in om daar verschillende activiteiten te ondernemen maar voornamelijk om te klimmen. Hiervoor heb ik een aantal cursussen gevolgd om zelfstandig de bergen in te kunnen gaan.

Ik zie een leuke toekomst tegemoet bij Run2Day en hoop nog een aantal jaar van deze mooie werkomgeving te kunnen genieten.